Mijn naam is Koen Kleinleugenmors. Na het VWO ging ik studeren aan de HEAO in Arnhem. Hier heb ik geleerd hoe je structuur kunt aanbrengen in de dingen die je doet. Dit heb ik vervolgens ruim 25 jaar kunnen toepassen in diverse functies. In 1999 kreeg ik een burn-out. Oorzaak: veel stress en weinig verbinding met de mensen om mij heen.

Ik wist nu wat ik niet wilde, maar wat dan wel? Ik zocht naar mogelijkheden om stress te verminderen en mijn verbinding met anderen te vergroten. Tijdens deze zoektocht ben ik diverse opleidingen en trainingen gaan volgen, onder meer op het gebied van Verbindend Communiceren en Stoelmassage.  Ik ervaar nu minder stress en meer verbinding.

De kennis en ervaring die ik heb opgedaan wil ik nu inzetten om andere mensen te helpen minder stress te ervaren en meer verbondenheid te voelen. Dit doe ik door middel van Professional Organizing, een Goed Gesprek en Stoelmassage. Wil jij meer verbinding ervaren? Ik nodig je uit contact met mij op te nemen. Ik help je graag!

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken – Gandhi