Ben je op zoek naar meer rust en structuur in je privéleven of werk? Vind je het lastig om zaken te ordenen of de computer te laten doen wat jij wil? In het leven kunnen dingen gebeuren waardoor je de grip op zaken verliest. Als Professional Organizer en Opruimcoach zorg ik ervoor dat je rust vindt, overzicht krijgt en door de bomen het bos weer ziet. Met Professional Organizing en Opruimcoaching bied ik advies en concrete hulp om je huis, werk(plek) en leven handiger te organiseren, slimmer te plannen, prioriteiten te stellen en beter voor jezelf te zorgen. En daardoor houd je meer tijd (en energie!) over voor andere dingen in je leven of werk.

Als Professional Organizer/Opruimcoach help ik je met het:

  • opruimen van je spullen
  • organiseren van je papieren, e-mail en bestanden
  • omgaan met je telefoon, tablet en computer
  • bewaren van gebruikersnamen en wachtwoorden
  • gebruik van Word en Excel
  • maken van realistische plannen
  • stellen van prioriteiten

Kennis en ervaring

Tijdens mijn HEAO-opleiding Logistiek en Economie (1986 – 1990) heb ik geleerd hoe je zaken gestructureerd kunt aanpakken. Vanaf 1990 heb ik deze kennis praktisch kunnen toepassen in verschillende adviseursfuncties in bedrijfsleven en (semi-)overheid. Daarnaast werd ik in mijn privéleven door diverse mensen gevraagd of ik kon helpen met het aanbrengen van meer structuur.

Investering

Zowel particulieren als organisaties kunnen gebruik maken van mijn diensten op het gebied van Professional Organizing en Opruimcoaching. Een kennismakingsgesprek is gratis.

Voor particulieren zonder PGB (Persoonsgebonden Budget) hanteer ik een uurtarief van 45 euro. Voor particulieren met PGB is het uurtarief
47,50 euro. Voor organisaties is het uurtarief 55 euro.

Mijn tarieven zijn overigens vrijgesteld van BTW. Hierdoor wordt geen BTW in rekening gebracht.

Ambulante Ondersteuning

Met de gemeenten Arnhem, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort en Zevenaar/Rijnwaarden heb ik een contract waardoor ik in deze gemeenten Ambulante Ondersteuning kan verlenen. Dit betekent dat de kosten voor mijn werkzaamheden kunnen worden betaald via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). In dat geval betaal je alleen een eigen bijdrage (20 euro per maand). Op dit moment zijn er geen wachttijden voor Ambulante Ondersteuning.

Met betrekking tot de Ambulante Ondersteuning is een Klachtenregeling van toepassing en publiceer ik jaarlijks een Klachtenjaarverslag.

Wil jij een Professional Organizer of Opruimcoach? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag!