Ben je op zoek naar meer rust en structuur en woon je in of rond Arnhem?  In het leven kunnen dingen gebeuren waardoor je de grip op zaken verliest. Als Professional Organizer en Opruimcoach zorg ik ervoor dat je rust vindt, overzicht krijgt en door de bomen het bos weer ziet. Met Professional Organizing en Opruimcoaching bied ik advies en concrete hulp om je huis, werk(plek) en leven handiger te organiseren, slimmer te plannen, prioriteiten te stellen en beter voor jezelf te zorgen. En daardoor houd je meer tijd (en energie!) over voor andere dingen in je leven of werk.

Als Professional Organizer/Opruimcoach help ik je met het:

  • opruimen van je spullen
  • organiseren van je papieren, e-mail en bestanden
  • omgaan met je telefoon, tablet en computer
  • bewaren van gebruikersnamen en wachtwoorden
  • gebruik van Word en Excel
  • maken van realistische plannen
  • stellen van prioriteiten

Kennis en ervaring

Tijdens mijn HEAO-opleiding Logistiek en Economie (1986 – 1990) heb ik geleerd hoe je zaken gestructureerd kunt aanpakken. Vanaf 1990 heb ik deze kennis praktisch kunnen toepassen in verschillende adviseursfuncties. Daarnaast werd ik in mijn privéleven door diverse mensen gevraagd of ik kon helpen met het aanbrengen van meer structuur.

Investering

Zowel particulieren als organisaties kunnen gebruik maken van mijn diensten op het gebied van Professional Organizing en Opruimcoaching. Een telefonisch kennismakingsgesprek is gratis.

Voor particulieren zonder PGB (Persoonsgebonden Budget) hanteer ik een uurtarief van 52 euro. Voor particulieren met PGB is het uurtarief
57 euro. Voor organisaties is het uurtarief 62 euro.

Mijn tarieven zijn overigens vrijgesteld van BTW. Hierdoor wordt geen BTW in rekening gebracht.

Wil jij een Professional Organizer of Opruimcoach? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag!