Veel mensen ervaren stress: spanning in hoofd, nek, schouders of rug. In Nederland is stress zelfs de meest voorkomende beroepsziekte, terwijl één ziektedag de werkgever gemiddeld € 250,- per werknemer kost (bron: ArboNed). Bij een Stoelmassage kun je heerlijk ontspannen, genieten en nieuwe energie opdoen. Het is laagdrempelig, want je kunt je kleren aanhouden. Je neemt plaats op een massagestoel die speciaal op jouw lichaam wordt afgesteld. Van tevoren worden eventuele klachten en wensen met je besproken. Door regelmatige stoelmassage daalt niet alleen het ziekteverzuim, maar nemen ook het concentratievermogen, de productiviteit en het werkplezier enorm toe.

Kennis en ervaring

Vanaf 1995 masseer ik regelmatig. Een basiscursus massage heb ik gevolgd bij Baukje Lautenbach in Arnhem. Vervolgens heb ik een training Rebalancing gevolgd bij Erica Heijnen in Heerde. In 2016 heb ik een training Shiatsu Stoelmassage afgerond bij Jaana Siltasalmi in Wageningen. Shiatsu is een Japanse drukpuntmassage waarbij nek, schouders, rug, armen, handen en benen gemasseerd worden.

Investering

Ik geef Stoelmassages aan bedrijven en particulieren.

Met bedrijven ga ik vooraf in gesprek. Hierin kan bijvoorbeeld worden besproken hoeveel tijd een massage duurt (15, 20, 25 of 30 minuten). Ik hanteer een uurtarief van 59,- euro. Afspraken leg ik graag vast in een offerte. Onder bepaalde voorwaarden zijn er voor werkgevers fiscale voordelen.

Ook particulieren kunnen bij mij terecht voor een ontspannende Stoelmassage. De kosten zijn dan 90 eurocent per minuut. Desgewenst kan ik ook thuisbehandelingen geven. Dan geldt een toeslag van 10 euro.

Mijn tarieven zijn overigens vrijgesteld van BTW. Hierdoor wordt geen BTW in rekening gebracht.

Kun je wel een stoelmassage gebruiken of wil je eerst meer weten? Neem dan contact met mij op.