Pianoles Arnhem zuid

Wil je graag piano leren spelen en woon je in of bij Arnhem zuid?
Ik geef pianoles in de buurt van winkelcentrum Kronenburg en of je nu beginner bent, gevorderde, kind of volwassene: het plezier in piano spelen staat bij mij voorop!

Ik kan je helpen met het:

  • leren van het notenschrift
  • leren van akkoorden
  • spelen van verschillende stijlen (o.a. pop, klassiek)
  • improviseren
  • maken van eigen muziek

Attentie!

Op dit moment heb ik helaas geen ruimte voor nieuwe leerlingen. 

Piano huren

Bij Pianolesarnhemzuid huur je al een elektrische piano vanaf €28 per maand. Met een Gelrepas kun je zelfs nog voordeliger een piano huren. Kijk voor meer informatie op https://www.koenklm.nl/piano-huren-arnhem/.

Wat ga je spelen?

Ben je een beginner? Dan gaan we aan de slag met Alfred’s Piano-methode voor beginners en speel je al na een aantal lessen mooie, eenvoudige liedjes.

Ben je gevorderd? Dan bepalen we in onderling overleg wat het beste bij jou past.

Leslocatie en lestijden

De lessen kunnen worden gegeven van maandag tot en met vrijdag. De leslocatie is Stedumhof 426. Dit is vlakbij winkelcentrum Kronenburg. Een pianoles duurt 40 minuten.

Investering

De prijs per les staat hieronder vermeld.

Frequentie tot 21 jaar 21 jaar en ouder
1x per week 31,00 33,00
1x per 2 weken 35,00 37,00
minder frequent 41,00 43,00

Een afmelding voor een les dient minimaal 24 uur van tevoren te worden doorgegeven. Indien dat niet gebeurt wordt de les in rekening gebracht.

Een proefles is gratis (voor zowel kinderen als volwassenen).

Gelrepas

De GelrePas is een pas van de gemeente waarmee mensen met een wat lager inkomen tegen een laag tarief kunnen deelnemen aan sport en cultuur. Sinds 2017 ben ik officieel cultuuraanbieder van de gemeente Arnhem en krijg je met de GelrePas een hoge korting.

De prijs per les staat hieronder vermeld.

4-17jr 18-64jr 65+
Beginsaldo 335,00 200,00 125,00
GelrePas betaalt 20,00 14,00 9,00
Leerling betaalt 8,00 16,00 21,00
Totaal 28,00 30,00 30,00
Aantal lessen 17 15 15

Ter verduidelijking een voorbeeld. Kinderen tot en met 17 jaar hebben een beginsaldo op de GelrePas van €335,00. Per les betaalt de GelrePas €20,00 en de leerling slechts €8,00. Maximaal 17 lessen per jaar kunnen met de GelrePas worden betaald. 

Een afmelding voor een les dient minimaal 24 uur van tevoren te worden doorgegeven. Indien dat niet gebeurt wordt de les in rekening gebracht.

Een proefles is gratis (voor zowel kinderen als volwassenen met een GelrePas).

Wie ben ik…

Mijn naam is Koen Kleinleugenmors. Ruim 45 jaar geleden kreeg ik mijn eerste muziekles. Hierbij leerde ik het notenschrift en speelde ik vooral klassieke muziek. Ik had de mogelijkheid toelatingsexamen te doen voor het conservatorium, maar was bang dat het vele studeren mijn speelplezier in de weg zou staan.

Door het spelen in verschillende bands (pop, rock, klezmer) heb ik steeds meer kennis opgedaan over akkoorden en muziekstructuur. Ook heb ik les gehad bij verschillende leraren, zodat ik uiteindelijk ook mijn eigen muziek kon maken.

De kennis die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd wil ik nu graag overdragen aan mensen die met plezier piano willen leren spelen.

Wil je met plezier piano leren spelen in Arnhem zuid?
Neem dan contact met mij op!