Pianoles Arnhem zuid

Wil je graag piano leren spelen en woon je in of bij Arnhem zuid?
Ik geef pianoles in de buurt van winkelcentrum Kronenburg en of je nu beginner bent, gevorderde, kind of volwassene: het plezier in piano spelen staat bij mij voorop!

Ik kan je helpen met het:

  • leren van het notenschrift
  • leren van akkoorden
  • spelen van verschillende stijlen (o.a. pop, klassiek, blues)
  • improviseren
  • maken van eigen muziek

Helaas…

Graag zou ik iedereen die zich aanmeldt pianoles willen geven. Helaas: er is op dit moment een wachtlijst en daardoor geen plek voor nieuwe leerlingen. Aanmelden voor een( proef-)les is daarom nu niet mogelijk.

Wat ga je spelen?

Ben je een beginner? Dan gaan we aan de slag met Alfred’s Piano-methode voor beginners en speel je al na een aantal lessen mooie, eenvoudige liedjes.

Ben je gevorderd? Dan bepalen we in onderling overleg wat het beste bij jou past.

Leslocatie en lestijden

De lessen kunnen worden gegeven van maandag tot en met vrijdag. De leslocatie is Stedumhof 426. Dit is vlakbij winkelcentrum Kronenburg. Een pianoles duurt 40 minuten.

Investering

De prijs per les staat hieronder vermeld.

Frequentie tot 21 jaar 21 jaar en ouder
1x per week 30,00 32,00
1x per 2 weken 34,00 36,00
minder frequent 39,00 41,00

Je betaalt telkens 5 lessen vooruit. Een afmelding voor een les dient minimaal 24 uur van tevoren te worden doorgegeven. Indien dat niet gebeurt wordt de les in rekening gebracht.

Een proefles is gratis (voor zowel kinderen als volwassenen).

Gelrepas

Ook voor mensen met een Gelrepas is een proefles geheel gratis. De Gelrepas is een pas voor mensen met een laag inkomen. Op deze pas staat een saldo dat je kunt gebruiken voor pianolessen als je na de proefles besluit les te nemen.

Kinderen tot 18 jaar hoeven slechts €8,00 per les te betalen. Van de Gelrepas wordt €20,00 per les afgeboekt.

Personen van 18 tot 65 jaar hoeven slechts €16,00 per les te betalen. Van de Gelrepas wordt €14,00 per les afgeboekt.

Personen van 65 jaar en ouder hoeven slechts €21,00 per les te betalen. Van de Gelrepas wordt €9,00 per les afgeboekt.

Je betaalt telkens 5 lessen vooruit. Een afmelding voor een les dient minimaal 24 uur van tevoren te worden doorgegeven. Indien dat niet gebeurt wordt de les in rekening gebracht.

Piano huren

Heb je geen piano? Ik heb meestal een digitale piano te huur. Op www.koenklm.nl/piano-huren-arnhem vind je meer informatie over het huren van een piano.

Wie ben ik…

Mijn naam is Koen Kleinleugenmors. Ruim 40 jaar geleden kreeg ik mijn eerste muziekles. Hierbij leerde ik het notenschrift en speelde ik vooral klassieke muziek. Ik had de mogelijkheid toelatingsexamen te doen voor het conservatorium, maar was bang dat het vele studeren mijn speelplezier in de weg zou staan.

Door het spelen in verschillende bands (pop, rock, klezmer) heb ik steeds meer kennis opgedaan over akkoorden en muziekstructuur. Ook heb ik les gehad bij verschillende leraren, zodat ik uiteindelijk ook mijn eigen muziek kon maken.

De kennis die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd wil ik nu graag overdragen aan mensen die met plezier piano willen leren spelen.

Wil je met plezier piano leren spelen in Arnhem zuid?
Neem dan contact met mij op!