In een Goed Gesprek staan jouw behoeften centraal. Wat deze ook mogen zijn.
Een Goed Gesprek kan gaan over alle mogelijke onderwerpen, zoals het:

Kennis en ervaring

Tijdens mijn zoektocht naar mogelijkheden om stress te verminderen en mijn verbinding met anderen te vergroten,  kwam ik op het spoor van  Marshall Rosenberg, een Amerikaanse psycholoog en schrijver van het boek Nonviolent Communication. Ik ontdekte dat hij ’tools’ aanreikte waarmee ik me duidelijker, prettiger en meer verbindend kon uitdrukken, zowel naar mezelf als naar anderen. Geïnspireerd door dit boek heb ik bijeenkomsten, workshops en trainingen gevolgd bij onder meer Marshall Rosenberg, Jan van Koert, Martin Vermeulen, Justine Mol en Yoram Mosenzon. Sinds 2008 geef ik zelf cursussen en workshops, waarbij ik graag met praktijkvoorbeelden werk. In 2012 heb ik succesvol een trainersopleiding afgerond.

Op mijn weg in persoonlijke ontwikkeling kwam ik ook langs Jan Geurtz, schrijver en orthopedagoog, die zich laat inspireren door het Boeddhisme. Door het lezen van zijn boeken en het volgen van een meerdaagse workshop heb ik geleerd hoe sterk negatieve oordelen over jezelf kunnen zijn. En wat je kunt doen om je hiervan losser te maken.

In 2016 heb ik een meerdaagse workshop Focusing gevolgd bij René Maas. Bij Focusing geef je aandacht aan iets in je lijf dat hoewel vaag, wel voelbaar is. Het kan helpen om erachter te komen wie je in wezen bent, wat je werkelijk voelt en wat je echt wilt.

Regulier gesprek

Ik kom graag bij je langs, maar een regulier gesprek kan ook plaatsvinden in mijn woning in Arnhem-zuid. Mocht je onder mijn begeleiding een gesprek willen voeren met iemand anders (bijvoorbeeld je partner, vriend(-in), collega) dan is dat mogelijk.

Wandelgesprek

Hoe kun je beter een Goed Gesprek voeren dan al wandelend in de prachtige natuur in of rond Arnhem? Ik ben ervan overtuigd dat buitenlucht en natuur ervoor zorgen dat je meer contact kunt maken met wat er in je leeft.

Investering

Wil je een Goed Gesprek?
Voor particulieren hanteer ik een uurtarief van 49,50 euro.
Voor organisaties is het uurtarief 59,50 euro.
Een kennismakingsgesprek is gratis.

Een gesprek met jou en iemand anders (bijvoorbeeld je partner, vriend(-in) of collega) is ook mogelijk. Per persoon krijg je dan 25% korting.

Mijn tarieven zijn overigens vrijgesteld van BTW. Hierdoor wordt geen BTW in rekening gebracht.

Wil jij een Goed Gesprek? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag!

Cursussen

Een Goed Gesprek is gebaseerd op het model van Verbindend Communiceren. Wil je meer weten over dit model of de cursussen die ik hierin geef, klik dan hier.