De Pianozanger speelt en zingt bekende liedjes van o.a. Wim Sonneveld, Ramses Shaffy, Herman van Veen en Willeke Alberti voor senioren en bewoners van verpleeghuizen in en rond Arnhem. Het luisteren naar deze pianomuziek maakt je blij en roept vergeten herinneringen op.

Wie is De Pianozanger?

Mijn naam is Koen Kleinleugenmors. Vanaf mijn vroege jeugd speel ik pianomuziek. Voor mij is er niets leukers om liedjes van vroeger zo te spelen en te zingen, dat je er als luisteraar door wordt geraakt.

Repertoire

De volgende liedjes staan o.a. op het repertoire.

ArtiestLied
Willeke AlbertiSamen zijn
Beach BoysGod only knows
Jules de CorteIk zou wel eens willen weten
Rudi CarrelSamen een straatje om
Frans HalsemaVoor haar
Koen KleinleugenmorsMooi Gelderland, Zoethout voor een cent
Ramses ShaffyLaat me
Wim SonneveldHet Dorp, Margootje
Herman van VeenCirkels
Zwarte RiekAmsterdam huilt

Wil je meer informatie?
Neem dan contact met mij op!